Den information som finns på Funbeat

Torsdagen den 13:e maj 2010 som är Kristihimmelfärds dag arrangerar jag ett träningslopp från Gävle till Stockholm.

Vi startar från Rådhustorget på förmiddagen ca kl. 10.00 och springer Kungsgatan söderut mot Hemlingby motionsgård. Därifrån ansluter vi till Gästrikeleden och fortsätter sedan på Upplandsleden. Banan går till den största delen på Upplandsleden och målet är förstås Sergelstorg i Stockholm. Jag har inte kontrollmätt eller rekognoserat banan. Men jag kommer att göra detta under vintern. Dock inte hela banan.

Mer detaljer och övrig information kommer att finnas på denna sida allteftersom.
Jag undrar om det verkligen finns människor som ställer upp på detta? Det är sjukt långt. Förmodligen längre än ett spartathlon. Men med upplevelser och natursköna vyer som gör detta evenemang värt mödan flera gånger om.

Vad sägs om det????? Om ni har synpunkter angående datumet, banan eller något annat gällande detta evenemang så får ni gärna vädra dessa.

Åtta kartdelar av Lantmäteriets terrängkartor behöver man för att täcka hela rutten från Gävle till Stockholm. 651 Gävle, 641 Tierp, 642 Hållnäs, 632 Gimo, 633 Hallstavik, 621 Norrtälje, 620 Uppsala, 607 Norra Stockholm.
Ett smidigare alternativ (och dyrare) är Garmins GPS med Lantmäteriets topografiska tjänst inlaggd i GPS:en.

Bana:
Märsta-Kallhäll
http://www.funbeat.se/tracks/index.aspx?RouteID=276308

Kallhäll-Sergels torg
http://www.funbeat.se/tracks/index.aspx?RouteID=276178

Välkommen till Gävle-Stockholm funrun!

Detta blir kanske det häftigaste jag gjort i löpväg. Efter GAX 2008 har jag blivit så inspirerad att jag nu vill arrangera ett eget träningslopp från Gävle till Stockholm.

Alla är välkomna att delta. Vad man gjort tidigare och alltså vad man har för erfarenhet spelar mindre roll. Men en kännedom på vad man ger sig in på är önskvärt. Man ska vara mentalt och fysiskt förberedd inför uppgiften. 

Vill man bara vara med på delar av eventet så går det bra.

Mer information om detta arrangemang kommer att publiceras i januari på Funbeat och också på blogg.se.
Häng med!


RSS 2.0